SC PROELECTRICA SRL atestata din punct de vedere ANRE pentru toate activitale posibil a fi atestate de ANRE, mai puti atestatul tip A . Inginerii firmei sunt atestati ANRE cu grad III si IV.
 

Proelectrica a implementat si mentine sistemul de management al calitatii –ISO 9001:2008, ISO 14001:2005; ISO18001:2007 din ianuarie 2012 pentru urmatoarele activitati:


Proiectare si executie de instalatii electrice interioare pentru constructii civile si industriale, bransamente aeriene si subterane, la tensiunea nominala de 0,4 kV ;
Proiectare si executie de linii electrice aeriene sau subterane, cu tensiuni nominale de 0,4 kV-110kV si posturi de transformare cu tensiunea nominala superioara de cel mult 20 kV ;
Executie, verificare, reparare a prizelor de pamant ;
Executie lucrari de vopsire a retelelor electrice/defrisare pentru traseele liniilor electrice aeriene.
Montare fibra optica pe linii electrice aeriene.
Executie constructii civile si industriale. Montare confectii metalice si tamplarie de aluminiu si PVC cu geam termoizolant.
Proiectare, executie si comercializare de structuri metalice si accesorii, cu sau fara acoperiri obtinute prin procedeu termic, pentru linii de distributie si transport a energiei electrice.Producere si comercializare energie electrica .

Organizatia dispune de un personal calificat, motivat si cu multa experienta în domeniul de activitate; De asemenea dispune de o baza de productie cu ateliere, depozite si parc auto; dispune de mijloacele de transport si utilajele necesare domeniului de activitate.
Organizatia noastra s-a preocupat continuu pentru executarea instalatiilor conform unei proiectari tehnologice, urmarind cresterea productivitatii muncii prin prefabricare si executarea confectiilor metalice si a prefabricatelor în baza de productie, urmând ca în executie sa se realizeze numai montaj; aceste masuri au condus implicit la cresterea nivelului de calitate al lucrarilor executate.
Pentru clientii care au acceptat organizatia noastra ca furnizor, toate confectiile metalice necesare instalatiilor electrice au fost confectionate în Baza de productie a SC Proelectrica SRL; mentionam ca nu avem posibilitati de acoperiri metalice (zincare, cadmiere), aceste activitati le efectuam la furnizorii nostrii de servicii selectati.

 

   OBIECTIVE

Mentinerea si extinderea recunoasterii de catre partenerii externi.
Imbunatatirea continua a serviciilor noastre.